en sensation.

(som Ingrid Bergman och Bogart fastän ingen ser på)

Sunday, September 13, 2009

Haha, ja, det var ju en jävla tur att vi inte tog oss lite vin innan Nolltrefem, för visst fick man blåsa. Jäkligt roligt med tanke på hur ofta ordet "drogfritt" INTE förekommer i programmet och likaså på hemsidan.

I alla fall. Vi började i källaren där de hade ett "DJ Pro" från huvudstaden. Dock hade han inte riktigt ägnat någon tanke på målgruppen, utan tycktes snarare döda stämningen lite då och då när han avvek från 50 Cent och körde gamla Madonna-låtar och Everybody Dance Now. Vi som uppskattade dessa eskapader var definitivt en minoritet.
Sedan blev det Navid och gänget, som var precis lika dansanta som alltid.
Kvällens besvikelse var dock Petter. Han rev av tre låtar och tackade sedan för sig. Som jag ser det så fanns det två möjliga anledningar till denna plötsliga sorti - antingen så var han alldeles för dyr i drift, eller så var han missnöjd med publikstödet. Personligen skulle jag satsa på anledning numero dos, med tanke på hur tjurig han såg ut.

Sedan tyckte vi att det fick rätta med det drogfria och gick därför bort till min vän och fick lite innanför västen. Mycket trevligt - speciellt med tanke på de klockrena citat som fullkomligt forsade ur Ida. En favorit:

(angående ovan nämnda väns övertalningsförmåga) "Han skulle kunna få Gud att bli jude!"

Håhåjaja. Jag säger då det!

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home