en sensation.

(som Ingrid Bergman och Bogart fastän ingen ser på)

Sunday, September 07, 2008

En lyckad helg.

Gårdagskvällen började med middag hos mig med Ida, Alex, Kim och Lisa. Vid tio-tiden promenerade vi in till BM där vi värmde upp. På väg till B&B träffade vi ett gäng uppklädda lumpare som vi började prata med för att Alex hade hittat någon hon kände och vi ville inte stå bredvid som fån. Hastigt och lustigt bjöd vi dem på efterfest hos Kim men vi trodde aldrig att de skulle höra av sig.
Därpå dansade vi bort ett par timmar på B&B och sedan hade vi tänkt gå på Valentine men de hade helt oförklarligt bestämt sig för att ta inträde just den kvällen. Så istället gick vi till Norra Station för att träffa Camilla och Johan. Efter att ha träffat Hanna Leghammar en snabbis så gick vi tillbaka till B&B (utan Alex). Sedan var vi rätt trötta så vi vilade en stund medan Kim köpte lite nattamat. Då ringde telefonen och så var det de där killarna. Så vi drog med dem hem till Kim på dans och vattenpipa. Mycket trevligt. Kom hem strax efter sex.

Nästa helg blir det middag hos Alex. Måste komma på något roligt att köpa till henne i present.. Skulle egentligen hälsat på Viktor i Gbg men det får bli någon annan helg då. Har inte träffat Alex så mycket på sistone så det är väl klart man måste umgås med henne. :)

Imorrn blir det antagligen att gå till doktorn eftersom varken hostan eller illamåendet vill ge med sig. Hoppas vi kan tima det på eftermiddagen för jag har inte skrivit dikterna som vi hade i läxa att göra. Vore skönt att få en vecka till på sig.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Billie Jean? Var det inte Smooth criminal?

8:45 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home