en sensation.

(som Ingrid Bergman och Bogart fastän ingen ser på)

Saturday, August 01, 2009

cyclone

Igår fick jag finbesök från Växjö och jag gjorde givetvis mitt yttersta för att visa upp Halmstad från sin bästa sida. Eftermiddagen tillbringades med shopping och glass från Möllegård. På kvällskvisten satte vi oss på Bulls och drack rosé innan Alcazar. (Proffsiga men sega på att byta om!)

Något senare blev det B&B och där fanns en del fula fiskar! (Än en gång, kan inte någon köpa Valentine snart?!) Nicolina blev uppraggad av en fjortis i solglasögon som inte lade ned projektet förrän efter fyra försök. Stackaren blev även tillfrågad av en tjej om inte hennes killkompis kunde få dansa med henne en stund. Tack och lov var han så blyg att han inte vågade dansa närmare än ett par meter ifrån. (Det hjälpte inte om vi gick ut, heller, för då blev hon omedelbart tillfrågad var hon skulle sova inatt!)

Det som tveklöst var roligast var KOFTKILLEN! Inne på B&B var det en nisse som dansade uppe på scenen hela tiden. Han hade på sig vita shorts med smala blå ränder, vita Vans, en vit stickad tröja från Gant med vit skjorta under. Han var läskigt brun och hade perfekt solblekt hår i en lätt åttiotals-aktig vågig frisyr. Notera att denna kille inte endast skakade på rumpan utan även på brösten! Vi var så trollbundna att vi satte det som vårt mål för kvällen att ragga upp honom! Men hur vi än försökte så gick det inte! Sedan, vid kvart över två-snåret, försvann han helt. När vi gick för att käka nattamat sisådär en fyrtio minuter senare uppenbarade han sig med en fruktansvärt vulgär tjej som vi sett redan på Asian, som hade två körsbär tatuerade på skuldran! Vi gav det hela en sista chans - Nicolina smekte honom på ryggen när hon gick förbi och jag stötte till honom med rumpan - och sedan gick vi, lätt besvikna över den obefintliga reaktionen, och käkade.

Nästa gök dök ju upp på Stora Torg när vi satt och käkade. Han kom från Ängelholm och visste inte vad ordet metropol betydde. (Han hade även skinnväst och en älva tatuerad på armen. Hmm.)

'Halmstad från sin bästa sida', var det ju!

Idag har vi shoppat lite mer och ätit bakismat i form av sushi. Träffat fint folk i form av Ida och Rick.

Nu är jag så otroligt trött att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Det är ett idogt jobb att driva ungdomen ut sin kropp, som Markus sjunger. Blir nog Sopranos och sängen, relativt snart.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home